vmbo-(k)gt 1
Overige
vmbo-(k)gt
1
2
3
4
havo-vwo
1
2
01
02
03
04
05
06
Practica
Alles lj1
Extra
Voortgang
Inloggen
Thema: Zintuigen
Inleiding
Planning
Zenuwstelsel
Zenuwstelsel
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Extra: Andere zintuigen
Extra: lvoorl
Begrippenlijst: Zenuwstelsel
Een gevoelige huid
Een gevoelige huid
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Begrippenlijst: de huid
Ogen bekeken
Ogen bekeken
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Extra: Kleurenblind
Begrippenlijst: Ogen bekeken
Goed gehoord
Goed gehoord
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Extra: Gehoorbeschadiging
Begrippenlijst: Goed gehoord
Smakelijk eten
Smakelijk eten
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6A
Stap 6B
Extra
Begrippenlijst: Smakelijk eten
Gezichtsbedrog
Gezichtsbedrog
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Hormonen op hol
Hormonen op hol
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Extra: Groeihormonen
Extra: lvoorl
Begrippenlijst: Hormonen op hol
Extra: Brandwonden
Brandwonden
Eindproduct-Beoordeling
Leerdoelen
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Thematoets
Zintuigen
Afsluiting
Eindproduct
Werkwijze
Stap 1
Stap 2
Terugkijken
Kennisbank
Kennisbank
Diagnostische toets
D-toets
Extra: Helen Keller
Helen Keller
Rechten
Eindproduct
Colofon
Fair use
« Terug
{Score}
/{MaxScore}
Thema Zintuigen
Begrippenlijst: Smakelijk eten
Kennisbank
Ruiken en proeven
1
2
3
4
5
Reukzintuig
Een zintuig; orgaan met reukzintuigcellen die geuren kunnen waarnemen, waardoor je kunt ruiken.
Neusholte
Onderdeel van het ademhalingsstelsel.
Neusslijmvlies
Laagje slijm dat de neusholte bedekt en waarin de geurstoffen oplossen die via het neusgat de holte binnenkomen.
Smaakzintuig
Een zintuig; orgaan met smaakzintuigcellen die smaken kunnen waarnemen, waardoor je kunt proeven.
Proeven
Het waarnemen van smaken met een tong (smaakzintuig)
Smaakstoffen
Er zijn vijf soorten smaakstoffen; zoet, zuur, zout, bitter en umami.
Speeksel
Verteringssap, aangemaakt in speekselklieren; bestaat uit water, slijm en enzymen voor de vertering.
Ruiken
Het waarnemen van geur met een neus (reukzintuig).
« Terug
Versturen
Vrijgeven
×
Feedback
Opmerking:
Bijlage:
Geen bijlage toegevoegd
Upload
Verzenden
×
Afdrukken/exporteren
Geef hieronder aan welke onderdelen bij het afdrukken of exporteren meegenomen dienen te worden.
Kennisbanken
Opgaven
×
×
Fout
Sessie verloopt
De gebruikerssessie verloopt over
seconden. Klik op OK om te voorkomen dat je automatisch wordt uitgelogd.
Sessie verlopen
De gebruikerssessie is verlopen. Klik op OK om opnieuw in te loggen.
Opnieuw inloggen