10VO en VO-next
Eén van de drie pijlers van VO-next is leermateriaal. Niet gek dus dat VO-next heel blij is met de samenwerking met 10VO. Door deze samenwerking worden de leermaterialen van 10voorBiologie en 10voorNatuurkunde volledig geïntegreerd in VO-next. Komend schooljaar zijn al de eerste complete leerlijnen voor de onderbouw beschikbaar. 

Pilot 10voorBiologie en 10voorNatuurkunde in VO-next
Hoe gaat u aan de slag met 10voorBiologie en/of 10voorNatuurkunde in het leerplatform van VO-next?
Hoe maakt u uw eigen programma? Hoe kunt u materialen voor leerlingen klaarzetten en monitoren? Enzovoorts.
Om u (en uw leerlingen) goed voor te bereiden op de start met 10voorBiologie en/of 10voorNatuurkunde organiseren we graag een pilot.

Haal het maximale uit 10voorBiologie en 10voorNatuurkunde 
De pilot begint met een workshop (3 uur) voor alle betrokken docenten en schoolleiding. Tijdens de startbijeenkomst wordt uitleg gegeven over de verschillende onderdelen van VO-next en natuurlijk over alle mogelijkheden van 10voorBiologie en 10voorNatuurkunde binnen het platform. Tijdens de pilot zijn de helpdesk van VO-next en de uitgever 10VO zowel telefonisch als per mail beschikbaar voor de deelnemende docenten.

De pilot wordt afgesloten met een slotbijeenkomst (3 uur) waarin ruimte is om ervaringen uit te wisselen en wordt er samen gekeken welke stappen er nog gezet moeten worden voor een vlekkeloze start in het nieuwe schooljaar.

De workshops worden geleid door Ilse Gmelig. Ilse verzorgt trainingen en coachingstrajecten in het voortgezet onderwijs. Ilse ondersteunt scholen bij onderwijsvernieuwingen, zoals leerdoeldenken en blended learning. Of het nu gaat om het uitzetten van leerlijnen, het ontwikkelen van (digitaal) leermateriaal, de inzet van (digitale) didactische werkvormen of het gebruik van leerplatforms; Ilse komt graag samen met u in actie.

Kosten
De kosten voor de pilot worden verrekend met de licentietarieven die u per schooljaar betaalt aan 10VO/VO-next. De pilot kost u dus niets extra’s.*

*Mocht u toch besluiten het komende schooljaar niet met 10voorBiologie/10voorNatuurkunde aan de slag te gaan, worden enkel de gemaakte kosten tegen kostprijs in rekening gebracht, zijnde € 950,- (incl. BTW) voor de pilot en de twee bijeenkomsten.

Aan de slag met 10voorBiologie en/of 10voorNatuurkunde?
Wilt u graag een proefperiode aan de slag met 10voorBiologie en/of 10voorNatuurkunde in VO-next, neem contact op met de helpdesk van VO-next of medewerkers van uitgever 10VO. 

Mail of bel:

Rick Pötgens of Jacqueline Mulder
 info@10voorbiologie.nl  
 045-5741181 

10VO
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Alien Siero of Masja Garritsen
 info@vo-next.nl  
 0575-549681 

VO-next
Coehoornsingel 6 
7201 AB Zutphen